Colofon2018-02-07T22:16:40+00:00

Colofon

Deze site is gemaakt in 2017, in het kader van de natuurgidsenopleiding van IVN Heuvelrug en Kromme Rijn

Mark Luinenburg, Driebergen

Mark is in het dagelijks leven werkzaam in een commerciële functie en heeft een achtergrond in grafische producties en educatieve uitgeverij. Naast werken en af en toe sporten besteedt hij zijn tijd graag aan natuur en aan cultuur.
Het gebied Sterkenburg met zijn rijke historie en gevarieerde flora en fauna komt dan ook ruim tegemoet aan zijn interesses.

Henny van Hamersveld, Driebergen

Henny is bedrijfseconoom en in het dagelijks leven is zij directeur van Telegrootgebruik in Driebergen. Haar kantoorvilla staat op landgoed Heidestein, ook al zo’n fantastisch natuurgebied. Henny is met name geïnteresseerd in de geschiedenis en het ontstaan van de natuurgebieden op de Utrechtse Heuvelrug. Henny heeft de wandeling op Sterkenburg ontworpen, deels gebruik makend van bestaande routes. Naast al deze bezigheden is Henny stemacteur en maakt zij levensloopschilderijen.

Moniek Löffler, Driebergen

Moniek runt in het dagelijks leven haar eigen Bureau Landwijzer. Zij is bedreven in het vertalen van complexe informatie in een begrijpelijk verhaal. Ze schrijft en adviseert vooral over water, landschap en natuur.
Zij maakte de website www.gebied-sterkenburg.nl, mede met input van Henny en Mark.
Als fysisch geograaf reist zij veel en graag. Zij is gek op woeste landschappen zoals uitgestrekte woestijnen, gletsjers, stomende vulkanen of de eindeloze taiga.

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website is grote zorgvuldigheid betracht. Desondanks is het mogelijk dat de geboden informatie onjuistheden of onvolledigheden bevat. Hierdoor kunnen de makers van deze site (en het IVN) niet aansprakelijk worden gesteld.